Siti Nurhaliza

Lonto Wikipedia, ensiklopedia pereyi bahasa Hulontalo
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza binti Tarudin meyalo Siti Nurhaliza (Jawi: سيتي نورهاليزا بنت تارودين; pilotutu to Kampung Awah, Temerloh, Pahang, Malaysia, 11 Januari 1979) yito penyanyi, pelakon, penulis lagu, produser rakaman, wawu pengusaha Malaysia yang berketurunan Melayu. Siti Nurhaliza yang menganut agama Islam.

Diskografi[boli'a | boli'a bungo]

  • Siti Nurhaliza 1 (1996)
  • Siti Nurhaliza 2 (1997)
  • Cindai (1997)
  • Adiwarna (1998)
  • Seri Balas (1999)
  • Pancawarna (1999)
  • Sahmura (2000)
  • Safa (2001)
  • Sanggar Mustika (2002)
  • E.M.A.S (2003)
  • Anugerah Aidilfitri (2003)
  • Prasasti Seni (2004)
  • Transkripsi (2006)
  • Hadiah Daripada Hati (2007)
  • Lentera Timur (2008)
  • Tahajjud Cinta (2009)
  • CTKD: Canda, Tangis, Ketawa & Duka (2009)
  • All Your Love (2011)
  • Fragmen (2014)
  • SimetriSiti (2017)

Pranala luar[boli'a | boli'a bungo]